Koolilõuna menüü 16-20.04                                           OÜ Orfeum

 

Esmaspäev 16.04

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Bolognesekaste

(paprika,sibul,tomat,ketsup,seguhakkliha)

90

100

120

130

Pasta, riis

160

180

180

200

V.kapsasalat kurgiga

50

60

75

75

Porgandisalat seesamiseemnetega

50

60

75

75

Rukkileib, sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Piparmündi tee ja suhkur, koolipiim R 2,5%

200/5

200/5

200/5

200/5

Õunaamps

80

100

120

150

 

 


Teisipäev 17.04

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Kala- aedviljasupp (kartul,porgand,sibul,kala,porru,rapsiõli,ma)

280

300

330

340

Kohupiimavaht(kohupiim,piim,suhkur) kisselliga(mahl,kartulitärklis,suhkur)

100/120

120/140

130/150

140/150

Rukkileib, sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Koolipiim R2,5%

200

200

200

250

Pirniamps

80

100

120

150

 

Kolmapäev 18.04

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Kana-köögiviljahautis

(kartul,porgand,paprika,porru,kana,ma)

280

300

320

340

Salat toorest peedist

50

60

75

75

Hiinakapsa-tomati-kurgisalat

50

60

75

75

Baieri leib, sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Kamajook, koolipiim R2,5%

200

200

200

250

Apelsiniamps

80

100

120

150

 

Neljapäev 19.04

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Kodune seljanka sealihaga

(kartul,mar.kurk,sealiha,sink,viiner,sibul,tomati-pasta,rapsiõli,ma) , hapukoor R20%

260/10

280/10

320/15

330/15

Leivasupp(rukkileib,suhkur,rosinad,mahl) vahukoorega

150/10

170/10

190/15

200/15

Rukkileib, sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Koolipiim R 2,5%

200

200

200

250

Õunaamps

80

100

120

150

 

Reede 20.04

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Kaera-jaan (seguhakkliha,sepik,rapsiõli,sibul,kaera-helbed,paprika,ma) kodujuustukaste (kodujuust,hapukoor,till,tomat)

60/50

60/60

70/70

70/70

Kartulipüree, tatar

160

170

180

200

V.kapsa-õunasalat

50

60

75

75

Peedi-küüslaugusalat

50

60

75

75

Must leib, sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Mustõstramahlajook,koolipiim R2,5%

200

200

200

250

Pirniamps

80

100

120

150

Teavet toidu talumatust põhjustada võivate toidu koostisosade sealhulgas allergeenide kohta saab peakoka

käest või e-kirjaga piret.loopere@gmail.com

 

 

    KOOLIEINE MENÜÜ 16-20.04 ( PIKAPÄEVA RÜHM)

 

 

ESMASPÄEV 16.04

 Sealihakaste

100g

 Kartul

160g

 Porgandi-õunasalat

100g

 Piim R2,5%

180g

 Sepik, leib

30g

 

TEISIPÄEV 17.04

 Pikkpoiss, koorekaste

60g/50g

 Pasta

160g

 Peedisalat, porgandi-pirnisalat

100g

 Sepik , leib

30g

 Tee ja suhkur, piim R2,5%

200g

 

KOLMAPÄEV 18.04

 Pilaff kanaga

220g

 V.kapsa-porgandisalat, valge redise-õunasalat

100g

 Mahlajook, piim R2,5%

180g

 Leib, sepik

30g

 Puuvili

50g

 

NELJAPÄEV 19.04

 Ühepajatoit

240g

 Jääsalat meloniga, porgandisalat kastmega

100g

 Sepik , leib

30g

 Kakao, piim R2,5%

200g

 

REEDE 20.04

 Kana-pastasupp

280g

 Piimakissell toormoosiga

150g/10g

 Sepik, leib

30g

 Puuvili

100g