Hommikupuder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teisipäev

Kaerahelbepuder , või

200/5

 20.02

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolmapäev

Neljaviljapuder marjadega

240

 21.02

 

 

 

 

 

 

 

 

Neljapäev

Rukkhelbepuder kliidega, moos

200/5

 22.02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EV100

Koolilõuna menüü 19-23.02                                                          OÜ Orfeum

 

 

Teisipäev 20.02

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Hapukapsasupp(hapukapsas,odrakruubid,

sibul,sealiha,ma), hapukoor R20%

280g/5g

300g/5g

320g/10g

350g/15g

Kamavaht (kohupiim,kamajahu,vahukoor,suhkur) marjapüreega

150g/20g

170g/20g

180g/25g

190g/25g

Rukkileib, sepik

20g/20g

20g/20g

30g/30g

30g/30g

Koolipiim R2,5%

200g

200g

200g

250g

Õunaamps

80g

100g

120g

150g

 

 

Kolmapäev 21.02

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Kartuli-kruubipuder sealihaga

( kartul,odrakruubid,sealiha, piim, rapsiõli,ma)

280g

300g

320g

330g

Porgandi-pirni-paprikasalat

50g

60g

75g

75g

Peedisalat

50g

60g

75g

75g

Seemneleib, sepik

20g/20g

20g/20g

30g/20g

30g/20g

Hapupiim, koolipiim R2,5%

200g

200g

200g

250g

Pirniamps

80g

100g

120g

150g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neljapäev 22.02

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Lihapall, kurgi-jogurtikaste

100g

120g

130g

140g

Kartulipüree, riis

160g

170g

180g

200g

Porgandi-kaalikasalat

50g

60g

75g

75g

Kapsa-puuviljasalat

50g

60g

75g

75g

Must seemneleib, sepik

20g/20g

20g/20g

30g/20g

30g/20g

Mahlajook,koolipiim R2,5%

200g

200g

200g

250g

Pirniamps

80g

100g

120g

150g

Kook

1tk

1tk

1tk

1tk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teavet toidu talumatust põhjustada võivate toidu koostisosade sealhulgas allergeenide kohta saab peakoka

 käest või e-kirjaga piret.loopere@gmail.com

 

 

 

 

 

   KOOLIEINE MENÜÜ 19-22.02 ( PIKAPÄEVA RÜHM)

 

 

 

 

TEISIPÄEV 20.02

 Broilerikiusatus

250g

 V.kapsa-porrusalat

100g

 Kakao, piim R2,5%

180g

 Sepik, leib

30g

 

KOLMAPÄEV 21.02

 Makaroni-hakklihapada

220g

 Kapsa-apelsinisalat

100g

 Sepik, leib

30g

 Mahlajook, piim R2,5%

180g

 

NELJAPÄEV 22.02

 Hautatud kana hapukoorekastmes

100g

 Riis

170g

 Poragandi-paprikasalat

100g

 Hibiskuse tee ja suhkur , piim R2,5%

180g

 Sepik , leib

30g