Hommikupuder

 

Esmaspäev

Viieviljapuder, moos

220/10

 16.10

 

 

 

 

 

 

 

 

Teisipäev

Kaerahelbepuder , või

200/5

 17.10

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolmapäev

Neljaviljapuder marjadega

240

 18.10

 

 

 

 

 

 

 

 

Neljapäev

Rukkhelbepuder kliidega, või

200/5

 19.10

 

 

 

 

 

 

 

 

Reede

Riisipuder, moos

200/10

 20.10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koolilõuna menüü 16-20.10                                                     OÜ Orfeum

 

Esmaspäev 16.10

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Hakklihakaste (seguhakkliha)

100

100

110

120

Tatar, täisterapasta

160

170

180

200

Hautatud köögivili

50

60

75

75

Kapsa-pirnisalat

50

60

75

75

Must leib(rukkileib ),sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Hibiskuse tee ja suhkur,

koolipiim R 2,5%

200/5

200/5

200/5

200/5

Õunaamps

80

100

120

150

 

Teisipäev 17.10

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Ahjukala tilliga, kodujuustukaste

55/60

60/60

60/60

60/60

Kartulipüree, riis

160

170

180

200

Porgandi-ananassisalat

50

60

75

75

Peedisalat

50

60

75

75

Seemneleib (rukkileib), sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Õunamahl, koolipiim R2,5%

200

200

200

250

Melonilõik

80

100

120

150

 

Kolmapäev 18.10

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Hapukapsasupp sealihaga,

hapukoor R20%

240/10

260/10

280/15

300/15

Rukkijahuvaht piimaga

110/100

120/120

130/120

140/140

Rukkileib, sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Pirniamps

80

100

120

150

Koolipiim R2,5%

200

200

200

250

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neljapäev 19.10

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Koorene kanapasta

200

220

240

270

Porgandi-õunasalat

50

60

75

75

Päikesesalat

50

60

75

75

Rukkileib, sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Kiivilõik

80

100

120

150

Vesi sidruniga, koolipiimR2,5%

200

200

200

250

 

Reede 20.10

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Hakklihakiusatus ( seguhakkliha)

220

260

280

300

Porgandisalat õlikastmega

50

60

75

75

Kapsa- paprikasalat

50

60

75

75

Seemneleib (rukkileib), sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Õunaamps

80

100

120

150

Kamajook, koolipiimR2,5%

180

180

180

200

 

Teavet toidu talumatust põhjustada võivate toidu koostisosade sealhulgas allergeenide kohta saab

peakoka käest või e-kirjaga piret.loopere@gmail.com

 

 

   KOOLIEINE MENÜÜ 16-20.10 ( PIKAPÄEVA RÜHM)

 

 

ESMASPÄEV 16.10

 Ühepajatoit sealihaga

220g

 Hiinakapsa-melonisalat

70g

 Kakao , piim R2,5%

180g

 Pirn

80g

 Sepik, leib

30g

 

TEISIPÄEV 17.10

 Borš kanaga, hapukoor R20%

220g/10g

 Kohupiima-marjavaht

140g

 Apelsin

50g

 Sepik, leib

30g

 

KOLMAPÄEV 18.10

 Köögiviljavorm juustuga

220g

 Porgandi-õunasalat

70g

 Sepik , leib

30g

 Õunamahl

180g

 

NELJAPÄEV 19.10

 Hakklihapall, kurgi-jogurtikaste

1tk/40g

 Ahjukartul

140g

 Sügisesalat, jääsalat porgandiga

70g

 Piparmündi tee ja suhkur, piim R2,5%

180g/5g

 Sepik, leib

30g

 

REEDE 20.10

 Hautatud kana hapukoorekastmes

110g

 Riis

160g

 V.kapsasalat tilliga

70g

 Piim R2,5%

180g

 Apelsin

50g

 Sepik, leib

30g