Hommikupuder

 

Esmaspäev

Mannapuder, moos

200/10

 11.12

 

 

 

 

 

 

 

 

Teisipäev

Tatrapuder, või

200/5

 13.12

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolmapäev

Neljaviljapuder, moos

200/10

 14.12

 

 

 

 

 

 

 

 

Neljapäev

Riisihelbepuder , või

200/5

 15.12

 

 

 

 

 

 

 

 Reede

Täisterakaerahelbe-marjapuder

220

 16.12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koolilõuna menüü 11-15.12                                                        OÜ Orfeum

 

 

Esmaspäev 11.12

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Hakklihakaste (seguhakkliha,hapukoor,sibul,jahu,rapsiõli)

100

120

130

140

Pasta, tatar

160

170

180

200

Hautatud köögiviljad

50

60

75

75

Porgandi-nuikapsasalat

50

60

75

75

Rukkileib, sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Piparmündi tee ja suhkur, koolipiim R 2,5%

200/5

200/5

200/5

200/5

Õunaamps

80

100

120

150

 

 

Teisipäev 12.12

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Seljanka kalaga( kartul, kala,kons.kurk, sibul,rapsiõli,tomatipasta,ma), hapukoor R20%

280/10

300/10

330/15

360/20

Kohupiimavaht (kohupiim, piim,suhkur)

kisselliga(mahl,kartulitärklis,suhkur)

100/100

120/120

130/140

130/140

Rukkileib,sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Apelsiniamps

80

100

120

150

Koolipiim R2,5%

200

200

200

250

 

 

Kolmapäev 13.12

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Böfstrooganov(veiseliha,hapukoor,sibul,nisujahu,rapsiõli, ma)

80

100

110

120

Kartulipüree, riis

160

170

180

200

Hiinakapsa- tomatisalat

50

60

75

75

Porgandi-apelsinisalat

50

60

75

75

Rukkileib, sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Kamajook, koolipiim R2,5%

200

200

200

250

Pirniamps

80

100

120

150

 

 

 

Neljapäev 14.12

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Aedviljasupp kanaga

(kartul,kapsas,porgand,hernes,kana, sibul,rapsiõli, ma)

280

300

330

360

Marjane sepikuvorm(marjad,

sepik,piim,muna,suhkur,või,kaneel) piimaga

130/100

140/100

150/120

150/120

Must seemneleib

20/20

20/20

30/20

30/20

Õunaamps

80

100

120

150

Koolipiim R2,5%

200

200

200

250

 

 

Reede 15.12

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Ühepajatoit hakklihaga (kartul,porgand,kapsas,kaalikas,seguhakkliha,ma)

300

320

330

350

Peedi-õunasalat

50

60

75

75

Porgandi-rohelise sibula salat

50

60

75

75

Rukkileib

20/20

20/20

30/20

30/20

Sepik

20/20

20/20

20/20

20/20

Banaaniamps

80

100

120

150

Hibiskuse tee ja suhkur, koolipiim R2,5%

200

200

250

250

Teavet toidu talumatust põhjustada võivate toidu koostisosade sealhulgas allergeenide kohta saab peakoka

käest või e-kirjaga piret.loopere@gmail.com

 

 

KOOLIEINE MENÜÜ 11-15.12

 

ESMASPÄEV 11.12

 Kodune praad sealihaga

270g

 Porgandi-paprikasalat

100g

 Baieri seemneleib, sepik

30g

 Keefir R2,5%, piim R2,5%

150g

 Õun

50g

TEISIPÄEV 12.12

Koorene kanapasta köögiviljadega

200g

Hiinakapsa-tomatisalat

100g

Sepik, rukkileib

20g

Kakao, piim R2,5%

150g

KOLMAPÄEV 13.12

 Hakklihasupp ( sea-veisehakkliha)

230g

 Piimakissell toormoosiga

140g/10g

 Rukkileib, sepik

30g

 Banaan

80g

NELJAPÄEV 14.12

 Kodune kotlet, kaste

50g/50g

 Aurutatud kartul

140g

 Porgandi-pohlasalat

100g

 Must seemneleib,sepik 

30g

 Mahlajook , piim R2,5%

180g

REEDE 15.12

 Paneeritud kala, kurgi-jogurtikaste

50g/50g

 Riis

140g

 Hiinakapsa-maisi-paprikasalat

100g

 Rukkileib, sepik

30g

 Tee ja suhkur, piim R2,5%

150g